null

PERFEKT FRA ALLE VINKLER!

Eventyret ringer og Grandland X har svart. Denne spennende SUVen trekker til seg blikk med sine skarpe linjer, muskulære fremtoning og atletiske holdning.
null

TØFF PÅ UTSIDEN, MYK PÅ INNSIDEN.

På innsiden av Grandland X får du førsteklasses materialer, moderne interiørdesign og den typiske SUV sitteposisjonen.
null

HVA ER DIN SMAK?

Velg det utstyrsnivået som passer deg best. Listen over standardutstyret vil imponere deg! Legg til ekstra utstyr, om du ønsker å tilpasse din Grandland X dine behov enda mer.
null

FELGER KAN GJØRE EN FORSKJELL.

For Innovation kommer 17-tommers lettmetallfelger som standard, og for Premium får du 18-tommers felger. Ønsker du enda større felger for din Grandland X? Da får du 19-tommers felger som tilleggsutstyr.
null

LEKKERT TAK.

Hva med et stilig to-tonet-tak* for ekstra særpreg? Legg til mer sjarm med det fantastiske panorama soltaket**. Solfylte dager blir bare enda bedre! * Tilleggsutstyr for Premium. ** Tilleggsutstyr for Innovation og Premium.
null

AVANSERTE LED FRONTLYS.

De smarte AFL LED frontlysene* er 30% lysere enn vanlige halogenpærer, og sikrer optimalt opplyste veier under alle kjøreforhold. * Standard for Premium utstyrsnivå.
null

TYGT OG AVSLAPPENDE.

Automatisk cruisekontroll (ACC) i Grandland X, gjør kjøring i tett trafikk enklere og tryggere. Du aktiverer systemet med å stille inn ønsket hastighet og distanse til bilen fremfor deg.
null

AUTOMATISK NØDBREMS.

Systemet varsler automatisk føreren i farlige situsjoner på veien. Takket være den automatiske nødbremsen med fotgjengeroppdagelse* blir det mye tryggere for deg og andre å være på veien. * Er en del av sikkerhetspakken, og er tilgjengelig både for Innovation og Premium.
null

TOPPMODERNE SIKKERHETSTEKNOLOGI.

Grandland X passer på deg i alle situasjoner: fullpakket med toppmoderne teknologi, noe som gjør kjøringen lettere og tryggere enn noen gang før.
null

360° KAMERA.

Det avanserte 360° kameraet* registrerer objekter som er i veien. Du ser hva som skjer rundt bilen på LCD-skjermen. Både parkering og rygging blir lett som en lek. * Tilleggsutstyr for Premium.
null

PARKERINGSEKSPERT.

Millimeterpresis parkering er raskere med hands-free avansert parkeringshjelp og ryggekamera*. Aktiver systemet ved å trykke på en knapp, deretter tar Grandland X kontroll over rattet, mens du følger instruksjonene som gis for gass og brems. * Opels førerassistentsystemer er ment å støtte føreren innenfor de begrensninger som er iboende for systemet. Føreren er fortsatt ansvarlig for kjøringen. Systemet er standard på Premium utstyrsnivå.
null

HOLD RYGGEN DIN FRISK.

De ergonomiske AGR-setene, sertifisert av Kampanje for sunnere rygger, tilbyr overlegne komfort på lange kjøreturer.
null

NESTE VINTER ER VARMEN PÅ.

Grandland X er utstyrt med mange oppvarmingsfunksjoner, så det er bare å ønske vinteren velkommen!
null

MER PLASS TIL EVENTYRENE DINE.

FlexFold-setene har en 60/40 deling og gjennomlastingsluke for enda mer allsidighet. Med ett knappetrykk utvides det 514 liters store bagasjerommet til hele 1652 liter.
null

ONSTAR - DIN PERSONLIGE RÅDGIVER PÅ VEIEN.

Opel OnStar er en førsteklasses service som gjør at du føler deg trygg, tilkoblet og ivaretatt - nesten overalt i Europa, hele døgnet og 365 dager i året.
null

NAVI 5.0 INTELLILINK.

Utvid dine grenser - uten å gå deg vill. Europa ligger innen rekkevidde med det integrerte 3D-kartet til Navi 5.0 IntelliLink.
null

LAD MOBILEN DIN - UTEN LEDNING.

Det er ikke nødvendig med flere kabler! I Opel Grandland X er trådløs lading tilgjengelig*. * Tilleggsutstyr.
null

DENON® PREMIUM LYDSSYSTEM MED SUBWOOFER.

Hver tur er en fornøyelse! Spill favorittmusikken din på premium Denon®* lydanlegget med 9 HiFi høyttalere og en kraftig subwoofer. * Tilleggsutstyr for Premium utstyrsnivå.
null

FULL INTEGRASJON.

Koble smarttelefonen din sømløst via Apple CarPlay, eller Android Auto med R4.0 IntelliLink Infotainmentsystemet.
null

START MOTOREN.

Velg motoren som passer dine behov. Uansett hva du velger, vil du få dynamiske, jevne og effektive turer i din nye Grandland X.
null

GIR OPP: 6-TRINNS AUTOMATGIRKASSE.

Manuelt gir eller automatgir? Valget er ditt. Hvis du velger vår jevne 6-trinns automatgirkasse, vil du dra nytte av følgende: - Quickshift teknologi tilbyr en av de beste skifthastighetene på markedet. - Optimale internfriksjoner for forbedret effektivitet. - Forbedret girskift jevner ut og reduserer tomgangsvibrasjoner. Våre to motorvarianter er også tilgjengelige med 6-trinns manuell girkasse.
null

ALLTID GODT GREP.

IntelliGrip* sørger for at du har kontrollen, og holder et godt grep - uansett overflaten. Velg en av fem moduser på hjulet, og la Grandland X gjøre resten. * IntelliGrip er en del av All-Season Traction-pakken, og kan ikke kjøpes individuelt.
null

GRANDLAND X INNOVATION.

null

GRANDLAND X PREMIUM.

Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.